Dentist Constanta

Dentist constanta bun?

Cautarea ta a luat sfarsit, citeste in continuare.

Dentist constanta: “Dentistii generali sunt principalii furnizori de servicii de îngrijire dentară pentru pacienții de toate vârstele. Acestea vă pot trata pe dumneavoastră și pe întreaga familie și vă îngrijiți de sănătatea orală. Acest lucru este crucial pentru sănătatea dumneavoastră totală. Dentistul dvs. general își asumă responsabilitatea pentru diagnosticarea, tratamentul și coordonarea generală a serviciilor pentru a vă satisface nevoile de sănătate orală dentist constanta. Dacă aveți nevoie de o procedură specializată dentară efectuată, dentistul dvs. general poate lucra cu alți dentiști pentru a vă asigura că aveți grija de care aveți nevoie”- dentist constanta.

 

Dentist Constanta

 

Ce fel de proceduri furnizează dentistii generali din constanta?

Mulți dentisti generali sunt foarte educați și instruiți în toate procedurile dentare. În loc să se specializeze într-o singură zonă de stomatologie, ei pot oferi o mulțime de servicii diferite pentru dvs. și familia dvs., cum ar fi:

 • Proceduri cosmetice
 • Coroane și poduri
 • Implanturi dentare
 • Proteza dentara
 • Tratamentul bolii gingiei
 • Instruirea în îngrijirea la domiciliu
 • Consiliere nutrițională
 • Chirurgie orala
 • Ortodonție
 • Protezele parțiale
 • Îngrijire restaurativă
 • Terapia cu canale radiculare
 • Etanșanți
 • Curatarea dintilor

Bacteriile pot trăi în gură sub formă de plăci, cauzând cavități și gingivite, care pot duce la boala parodontală (ce ataca gingia) stomatologie constanta. Pentru a vă menține gura curată, trebuie să aveti o bună igienă orală în fiecare zi dentist constanta.

 

Ce este placa?

Placa este un strat lipicios de material care conține bacterii care se acumulează pe dinți, inclusiv în cazul în care periuțele de dinți nu pot ajunge. Multe dintre alimentele pe care le consumați determină bacteriile din gură să producă acizi. Alimentele zaharoase sunt surse evidente de placă, dar există și altele pe care s-ar putea să nu le dați seama că pot dăuna. Amidonul – cum ar fi pâinea, biscuiții și cerealele – determină, de asemenea, formarea de acizi dentist constanta. Placa produce, de asemenea, substanțe care irită gingiile, făcându-le roșii, sensibile și susceptibile la sângerare. Acest lucru poate duce la boala gingiilor, în care gingiile se îndepărtează de dinți și formează buzunare care se umple cu bacterii și puroi stomatologie constanta. Dacă gingiile nu sunt tratate, osul din jurul dinților poate fi distrus și dinții pot cadea sau trebuie îndepărtați dentist constanta.

 

Dentist constanta

Cum pot să scap de placă?

Cel mai bun mod de a elimina placa este prin periaj si curatare intre dinti in fiecare zi. Periajul îndepărtează plăcile de pe suprafețele dintelui. Periați-vă dinții de două ori pe zi cu o perie moale. Dimensiunea și forma periuței dvs. de dinți ar trebui să se potrivească gurii dvs. stomatologie constanta și vă permita să ajungeți la toate zonele cu ușurință dentist constanta. Utilizați o pastă de dinți antimicrobiană care conține fluorură, care vă ajută să vă protejați dinții de degradare. Curatati intre dinti o data pe zi cu ata sau cu medii de curatare interdentala pentru a elimina placa dintre dinti, unde periuta de dinti nu poate ajunge. Ata dentara este esențială pentru a preveni boala gingiilor.

 

Cum îmi curat dinții?

Asociația americană dentară recomandă următoarele tehnici de curatare a dinților:

 

Periajul:

 • Puneți periuța de dinți la un unghi de 45 de grade împotriva gingiilor.
 • Împingeți peria înainte și înapoi ușor în curse scurte (pe lățimea dinților).
 • Periați suprafețele exterioare, suprafețele interioare ale dinților și suprafețele de mestecat ale dinților.
 • Folosiți vârful periei pentru a curăța suprafețele interioare ale dinților frontali, folosind o cursă ușoară în sus și în jos.
 • Periați limba pentru a elimina bacteriile și pentru a vă împrospăta respirația.

 

Folosirea atei dentare

 • Întrerupeți aproximativ 18 centimetri de ață și înfășurați-o în jurul degetelor mijlocii ale fiecărei mâini. Țineți atașatul strâns între degetele și degetul mare.
 • Îndreptați atașamentul între dinți folosind o mișcare ușoară de frecare.
 • Când ața atinge linia gingiei, curbați-o într-o formă C împotriva unui dinte. Glisați-l ușor în spațiul dintre gumă și dinte.
 • Aduceți atașamentul înapoi către punctul de contact dintre dinți și mutați atașul în sus sau în jos pe cealaltă parte, conformand atașarea la forma danturii.
 • Țineți atașatul strâns pe dinte. Îndepărtați ușor partea dintelui, deplasând atașul din gură cu mișcări în sus și în jos.
 • Repetați această metodă pe restul dinților.

 

Există altceva ce pot folosi pentru a-mi curăța gura?

Clătirea gurii, pe lângă periajul zilnic și folosirea aței dentare, poate crește curățenia gurii. Clătirile antimicrobiene în gură reduc activitatea bacteriilor și a plachetelor, care cauzează gingivită și afecțiuni ale gingiilor. Fluorurile din gură, de asemenea, ajuta la reducerea și prevenirea cariilor dentare. Întotdeauna discutați cu medicul dentist cu privire la orice produse noi care vă interesează să încercați dentist constanta. Nu toata lumea ar trebui sa utilizeze o clatire de gura cu fluor. De exemplu, clătirile cu fluorură nu sunt recomandate copiilor de 6 ani sau mai mici, deoarece pot să le înghită dentist constanta. Verificați întotdeauna eticheta producătorului pentru precauții și recomandări privind vârsta și discutați cu medicul dentist cu privire la utilizarea clătirii cu gură cu fluor.

 

Scopul stomatologiei minimal invazive, sau microdentistry dentist constanta, este de a conserva structura dintilor sanatosi. Se concentrează pe prevenirea, remineralizarea și intervenția minimală a dentiștilor. Folosind progresele științifice, stomatologia stomatolog bun constanta minim invazivă permite medicilor stomatologi să efectueze cea mai mică cantitate de stomatologie necesară, fără a elimina niciodată mai mult din structura dinților decât este necesar pentru a restabili dinții în starea lor normală dentist constanta. În plus, în stomatologia minim invazivă, stomatologii (stomatologie constanta) folosesc materiale dentare de lungă durată care păstrează structura maximă a dinților, astfel încât nevoia de reparații viitoare este redusă.

 

Cum functioneazã?

 

În primul rând, medicul dentist vă va evalua riscul de apariție a cariilor dentare. Prezența bacteriilor, calitatea și cantitatea de saliva și dieta ta contribuie la degradarea. Medicul dentist va folosi apoi strategii pentru prevenirea sau reducerea riscului de apariție a cariilor dentare cel mai bun dentist constanta.

 

Tehnicile de stomatologie minim invazive includ:

 

Remineralizare: Remineralizarea este procesul de refacere a mineralelor. Remineralizarea poate repara daunele create de procesul de demineralizare. Fluorul joacă un rol foarte important în remineralizare.

 

Abraziunea la aer: Când un dinte nu poate fi remineralizat și este prezentă degradarea, medicul dentist poate folosi abraziunea prin aer pentru a elimina degradarea dentist constanta. Abraziunea în aer este utilizată în locul unei burghii tradiționale și nu poate necesita anestezie cabinete stomatologice constanta. Se aseamănă cu sabloanele microscopice și utilizează un flux de aer combinat cu o pulbere abrazivă super-fină.

 

Etanșanți:

De obicei, din rășină plastică, agenții de etanșare dentară protejează dinții de bacterii care cauzează descompunerea vezi stomatologie constanta. Etanșanții se încadrează în canelurile și depresiunile dintelui și acționează ca o barieră, protejând împotriva acidului și plăcii dentist constanta. Etanșanții nu necesită nici o tăiere a dintelui și pot fi plasați pe dinți care ar putea fi susceptibili de deteriorare în orice moment.

 

Inlay-uri și onlay-uri: De obicei, stomatologii utilizează coroane pentru a restabili un dinte, dar inlay-urile și onlay-urile nu le obligă să elimine cât mai mult din structura dinților dentist constanta. Inlay-urile sunt similare cu umpluturile, cu excepția faptului că acestea sunt personalizate pentru a se potrivi cu cavitatea dintelui dvs. și au în mod obișnuit aceeași culoare ca dintele sau aurul colorat DENTIST constanta.

Este posibil să puteți preveni două dintre cele mai frecvente boli ale civilizației moderne, cariilor dentare și ale bolii parodontale, pur și simplu prin îmbunătățirea regimului alimentar. Rezultatele cariilor, atunci când dinții și alte țesuturi dure ale gurii sunt distruse de produsele acide provenite de la bacteriile orale. Anumite alimente și combinații alimentare sunt legate de niveluri mai ridicate ale bacteriilor care cauzează cavitatea implant dentar constanta. Deși nutriția slabă nu provoacă în mod direct boala parodontală, mulți cercetători cred că boala progresează mai rapid și este mai severă la pacienții a căror dietă nu furnizează nutrienții necesari.

  

Cum îmi pot planifica mesele și gustările pentru a promova o sănătate orală mai bună?

 

Trebuie sa aveti o dietă bine echilibrată, caracterizată prin moderare și varietate. Dezvoltați obiceiuri alimentare care respectă recomandările organizațiilor de sănătate de renume, cum ar fi Asociația Dietetică Americană și Institutul Național de Sănătate. Alegeți alimente din cele cinci mari grupe de produse alimentare: fructe, legume, pâine și cereale, lapte și produse lactate și carne, carne de pui, pește sau fasole stomatologie constanta. Evitați dietele nebunești care limitează sau elimină grupurile de alimente întregi, care de obicei au ca rezultat deficiențe de vitamine sau minerale.

 

Întotdeauna păstrați-vă gura umedă prin băut o mulțime de apă. Saliva protejează atât țesuturile orale dure și moi. Dacă aveți o gură uscată, suplimentează-ți dieta cu bomboane sau gumă fără zahăr pentru a stimula saliva.

 

Alimentele care se agață de dinții dvs. promovează cariile dentare. Atunci când gustați, evitați alimente moi, dulci, lipicioase, cum ar fi prăjituri, bomboane și fructe uscate clinica dentara constanta. În schimb, alegeți alimente dentale sănătoase, cum ar fi nuci, legume crude, iaurt simplu, brânză și gumă sau bomboane fără zahăr.

 

Când mâncați carbohidrați fermentabili, cum ar fi biscuiții, biscuiții și chipsurile, le mâncați ca parte a mesei, în loc de ele însele clinica dentara constanta. Combinațiile de alimente neutralizează acizii din gură și inhibă carierea dinților. De exemplu, bucurați-vă de brânză cu biscuiții dentist constanta. Gustarea ta va fi la fel de satisfăcătoare și mai bună pentru sănătatea dentară. O atenție deosebită: malnutriția (alimentația proastă) poate rezulta din prea multă hrănire la fel de ușor ca prea puțin. De fiecare dată când mâncați clinica dentara constanta, creați un mediu pentru dezvoltarea bacteriilor orale dentist constanta. În plus, studiile arată că boala dentară este la fel de legată de supraalimentarea, cum ar fi boala cardiacă, obezitatea, diabetul și hipertensiunea . De aceea, ar trebui evitată obișnuința de a mânca prea mult despre ceva, prea des.

dentist bun constanta

Când trebuie să-mi consult medicul dentist cu privire la starea mea nutritivă?

 

Întrebați-vă întotdeauna medicul dentist dacă nu sunteți sigur dacă alimentația (dieta) vă poate afecta sănătatea orală. Condiții cum ar fi pierderea dentară, durerea sau disfuncția articulară pot afecta mestecarea și se găsesc adesea la persoanele în vârstă, la persoanele care au o dietă restrictivă și la cei care urmează tratament medical clinica dentara constanta. Persoanele care se confruntă cu aceste probleme pot fi prea izolate sau slăbite să mănânce mese echilibrate din punct de vedere nutrițional într-un moment în care este deosebit de critic dentist constanta. Discutați cu medicul dentist despre ceea ce puteți face pentru dvs. sau pentru cineva pe care îl cunoașteți în aceste circumstanțe.

Studiile pe bază de două studii realizate de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor arată că adolescentul mediu din SUA din anii 1970 avea șase sau șapte cavități clinica dentara constanta; Omologul său din anii 90, doar trei. Adolescenții de astăzi sunt de două ori mai predispuși să se întoarcă de la medicul dentist și să raporteze: “Uitați-vă, fără cavități!” – să citezi o faimoasă publicitate de pastă de dinți de dinainte dentist constanta.

Un avantaj aferent este utilizarea de agenți de etanșare dentară, acoperiri subțiri din plastic limpede sau alb care pot fi vopsite pe dinți permanenți clinica dentara constanta. După cum explică Dr. Steiner, “Fluorura protejează zonele dintre dinți. Dar nu poate ajunge întotdeauna la suprafețele de mestecat ale molarilor din spate. “Etanșanții umple gropile și canelurile minuscule ale dinților, locul celor mai multe cavități dentist constanta. Al doilea molar ajunge de obicei la vârsta de doisprezece ani. O aplicație de etanșare costă aproximativ jumătate din prețul unei umpleri.

Un alt avans de interes pentru pacienții tineri este cosmetic. Pe lângă aliajul metalic tradițional de argint utilizat pentru umplerea cavităților, se poate folosi un material compozit, astfel încât culoarea să poată fi colorată pentru a se potrivi cu dinții dentist constanta.